Na čem si zakládáme
Pizza Natura překvapuje kombinacemi chutí už v samotném základu a to díky tomu, že těsto připravujeme z netradičních surovin – ať už je to základ z cukety a špenátu, dýně Hokkaido nebo z červené řepy. Ve všech našich pizzách se snoubí přírodní vyváženost s exotickou rafinovaností. Základem všech našich výrobků je těsto hnětené z bezlepkové mouky a zejména zeleniny. Vše ostatní už je dílem takřka magické kombinace surovin, které našim jednotlivým pizzám propůjčují unikátní vzhled i chuť. Vždy dbáme na prověřený původ všech surovin a jejich čerstvost. Nepoužíváme žádné umělé ani průmyslově vyráběné přísady nebo barviva a všechny pizzy Natura mají snížený obsah tuku, soli, sacharidů a jsou bohaté na vlákninu.Nejčastěji používanými surovinami při výrobě pizz Natura jsou nejrůznější druhy zeleniny. Ta tvoří nejméně polovinu jejich hmotnosti, a Spicy Pumpkin jí v sobě obsahuje dokonce celých 66 %!
V recepturách jsme si vyhráli s kombinacemi surovin. Snažili jsme se zachovat přirozenost pizzy a skloubit ji s nápaditostí. Pizza u nás zůstává stále pizzou avšak s netypickými exotickými barvami, které jednotlivým pizzám propůjčuje zelenina.

Pizza Super Green
300g
V zeleném základu veganské pizzy Super Green se snoubí špenát a cuketa spolu se zdraví prospěšnou sinicí spirulinou a řasou chlorellou. Ty už v základu pizzy dodávají spoustu zdravých a tělu prospěšných látek, minerálů a vitamínů. Chuť podtrhuje výtečné pesto ze zelených oliv. Pizza je dozdobena šťavnatou cuketou, zralými rajčaty, svěžím špenátem, zelenými olivami a veganskou mozzarellouSložení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 37 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Cuketa | 12 % |
Špenát listový mražený | 12 % |
Olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu | 8 % |
Pitná voda | |
Olivy | |
Jedlá sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E330 – Kyselina citronová | |
Pitná voda | |
Cuketa | 6 % |
Rajčata keříková | 6 % |
Mozzarella VeganLife | 6 % |
Pitná voda | |
Kokosový olej | |
Modifikovaný škrob | |
Jedlá sůl | |
Aroma | |
Barvivo | |
E160a(ii) – Beta-karoten | |
Konzervant | |
E200 – Kyselina sorbová | |
Špenát baby | 2 % |
Psyllium | 0.6 % |
Semena jitrocele indického | |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Olivový olej extra panenský | |
Zelené olivy | |
Olivový olej | |
Česnek | |
Chilli | |
Bazalka čerstvá | |
Sladkovodní řasa | |
Spirulina platensis | |
Chlorella vulgaris | |
Sůl mořská | |
Petržel | |
Bazalka | |
Česnek | |
Cibule | |
Citronová kůra | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 943 kJ/225 kcal |
Tuky | 5.92 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.04 g |
Sacharidy | 38.5 g |
z toho cukry | 0.26 g |
Bílkoviny | 2.83 g |
Sůl | 0.65 g |
Vláknina | 2.6 g |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.

Pizza Spicy Pumpkin
300g
Pro milovníky salámové pizzy jsme připravili pizzu Spicy Pumpkin jejíž oranžový základ je dílem dýně Hokkaido. Bez obav si ji můžeme dopřávat díky salámu Bella festa s nízkým obsahem tuku a naším vlastním sugem bez přidané soli a cukru zato ze spoustou bylinek a zralých rajčat. Samozřejmě jako na každé salámové pizze nesmí ani zde chybět mozzarella doplněná proužky barevné papriky a červené cibulky. Obsahuje alergeny: MLÉKOSložení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 32 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Dýně Hokaido | 28 % |
Sušená rajčata San Marzano | 9 % |
Slunečnicový olej | |
Sušená rajčata | |
Mořská sůl | |
Bazalka | |
Rozmarýn | |
Pitná voda | |
Mozzarella | 6 % |
Pasterované kravské mléko | |
Sůl | |
Syřidlo | |
Mléčné fermenty | |
Pečená červená paprika | 4 % |
Červená paprika | |
Olivový olej | |
Rajčata keříková | 4 % |
Salám BellaFesta | 4 % |
Vepřové maso | |
Jodizovaná sůl | |
Dextróza | |
Dochucovadla | |
Antioxidant | |
E301 – Askorban sodný | |
Konzervanty | |
E252 – Dusičnan draselný | |
E250 – Dusitan sodný | |
Cibule červená | 3 % |
Chilli | |
Psyllium | 0.5 % |
Semena jitrocele indického | 0.5 % |
Olivový olej extra panenský | |
Olivový olej | 100 % |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Bazalka čerstvá | |
Sůl mořská | |
Řepkový olej | |
Pepř | |
Petržel | |
Tymián | |
Oregano | |
Česnek | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 779 kJ/186 kcal |
Tuky | 4.04 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.48 g |
Sacharidy | 29.5 g |
z toho cukry | 1.67 g |
Bílkoviny | 5.49 g |
Sůl | 0.82 g |
Vláknina | 4.3 g |
Alergeny
Mléko |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.

Pizza Goat Beet
300g
Fialový základ vegetariánské pizzy Goat Beet tvoří především červená řepa, která propůjčuje pizze svou specifickou chuť a barvu. Čerstvé žampiony, kozí sýr, jarní a červenou cibulku zjemňuje delikatesní kozí creme. Pár kapek medového balsamika pak umocňuje senzační chuť této pizzy. Obsahuje alergeny: MLÉKOSložení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 36 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Červená řepa | 33 % |
Pitná voda | |
Termizovaný kozí sýr | 5 % |
Kozí mléko | |
Jedlá sůl | |
Žampiony krájené ve slaném nálevu | 5 % |
Žampiony | |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E330 – Kyselina citronová | |
Antioxidant | |
E300 – Kyselina L-askorbová | |
Kozí sýr | 3 % |
Kozí mléko | |
Syřidlo | |
Sůl | |
Mléčné kultury | |
Cibule červená | 3 % |
Jarní cibulka | |
Včelí med | |
Olivový olej extra panenský | 100 % |
Psyllium | 0.5 % |
Semena jitrocele indického | |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Sůl mořská | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 968 kJ/231 kcal |
Tuky | 2.46 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.16 g |
Sacharidy | 45.8 g |
z toho cukry | 2.9 g |
Bílkoviny | 4.73 g |
Sůl | 0.4 g |
Vláknina | 2.4 g |
Alergeny
Mléko |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Korpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 38 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma);
Pitná voda; Dýně Hokaido 22%;
Mozzarella 29% (pasterizované kravské mléko, sůl,syřidlo, mléčné startovací kultury);
Drcená rajčata 13% (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti:kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej, bazalka, sůl); Psyllium 0,5% (semenajitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí(kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská; Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek,paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom,hřebíček, nové koření a muškátový ořech).
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.

Vegan Pumpkin Margherita
300g
Oranžovým základem veganské pizzy Vegan Pumpkin Margherita je dýně Hokkaido a bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky. Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět alternativa veganského sýru. Obsahuje alergeny: Bez AlergenůKorpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 35 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma);
Pitná voda; Dýně Hokaido 24%;
Alternativa sýru s příchutí čedaru 25% (Pitná voda,Modifikovaný škrob, Kokosový tuk, Jedlá sůl, Aroma, Barvivo-Karoteny);
Drcená rajčata 14 % (rajčata,rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej,bazalka, sůl);
Psyllium 0,5% (semena jitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí (kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská;
Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek, paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, nové koření a muškátový ořech).
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Pizza Super Green
300g
V zeleném základu veganské pizzy Super Green se snoubí špenát a cuketa spolu se zdraví prospěšnou sinicí spirulinou a řasou chlorellou. Ty už v základu pizzy dodávají spoustu zdravých a tělu prospěšných látek, minerálů a vitamínů. Chuť podtrhuje výtečné pesto ze zelených oliv. Pizza je dozdobena šťavnatou cuketou, zralými rajčaty, svěžím špenátem, zelenými olivami a veganskou mozzarellou.Složení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 37 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Cuketa | 12 % |
Špenát listový mražený | 12 % |
Olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu | 8 % |
Pitná voda | |
Olivy | |
Jedlá sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E330 – Kyselina citronová | |
Pitná voda | |
Cuketa | 6 % |
Rajčata keříková | 6 % |
Mozzarella VeganLife | 6 % |
Pitná voda | |
Kokosový olej | |
Modifikovaný škrob | |
Jedlá sůl | |
Aroma | |
Barvivo | |
E160a(ii) – Beta-karoten | |
Konzervant | |
E200 – Kyselina sorbová | |
Špenát baby | 2 % |
Psyllium | 0.6 % |
Semena jitrocele indického | |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Olivový olej extra panenský | |
Zelené olivy | |
Olivový olej | |
Česnek | |
Chilli | |
Bazalka čerstvá | |
Sladkovodní řasa | |
Spirulina platensis | |
Chlorella vulgaris | |
Sůl mořská | |
Petržel | |
Bazalka | |
Česnek | |
Cibule | |
Citronová kůra | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 943 kJ/225 kcal |
Tuky | 5.92 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.04 g |
Sacharidy | 38.5 g |
z toho cukry | 0.26 g |
Bílkoviny | 2.83 g |
Sůl | 0.65 g |
Vláknina | 2.6 g |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Pizza Goat Beet
300g
Fialový základ vegetariánské pizzy Goat Beet tvoří především červená řepa, která propůjčuje pizze svou specifickou chuť a barvu. Čerstvé žampiony, kozí sýr, jarní a červenou cibulku zjemňuje delikatesní kozí creme. Pár kapek medového balsamika pak umocňuje senzační chuť této pizzy.obsahuje alergeny: Mléko
Složení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 36 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Červená řepa | 33 % |
Pitná voda | |
Termizovaný kozí sýr | 5 % |
Kozí mléko | |
Jedlá sůl | |
Žampiony krájené ve slaném nálevu | 5 % |
Žampiony | |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E330 – Kyselina citronová | |
Antioxidant | |
E300 – Kyselina L-askorbová | |
Kozí sýr | 3 % |
Kozí mléko | |
Syřidlo | |
Sůl | |
Mléčné kultury | |
Cibule červená | 3 % |
Jarní cibulka | |
Včelí med | |
Olivový olej extra panenský | 100 % |
Psyllium | 0.5 % |
Semena jitrocele indického | |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Sůl mořská | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 968 kJ/231 kcal |
Tuky | 2.46 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.16 g |
Sacharidy | 45.8 g |
z toho cukry | 2.9 g |
Bílkoviny | 4.73 g |
Sůl | 0.4 g |
Vláknina | 2.4 g |
Alergeny
Mléko |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Pizza Spicy Pumpkin
300g
Pro milovníky salámové pizzy jsme připravili pizzu Spicy Pumpkin jejíž oranžový základ je dílem dýně Hokkaido. Bez obav si ji můžeme dopřávat díky salámu Bella festa s nízkým obsahem tuku
a naším vlastním sugem bez přidané soli a cukru zato ze spoustou bylinek a zralých rajčat. Samozřejmě jako na každé salámové pizze nesmí ani zde chybět mozzarella doplněná proužky barevné papriky a červené cibulky.
Obsahuje alergeny: MLÉKO
Složení
Korpus předpečený v průběhové peci | |
Bezlepková mouka | 32 % |
Rýže | |
Tapioca | |
Brambory | |
E415 – Xanthan | |
Dýně Hokaido | 28 % |
Sušená rajčata San Marzano | 9 % |
Slunečnicový olej | |
Sušená rajčata | |
Mořská sůl | |
Bazalka | |
Rozmarýn | |
Pitná voda | |
Mozzarella | 6 % |
Pasterované kravské mléko | |
Sůl | |
Syřidlo | |
Mléčné fermenty | |
Pečená červená paprika | 4 % |
Červená paprika | |
Olivový olej | |
Rajčata keříková | 4 % |
Salám BellaFesta | 4 % |
Vepřové maso | |
Jodizovaná sůl | |
Dextróza | |
Dochucovadla | |
Antioxidant | |
E301 – Askorban sodný | |
Konzervanty | |
E252 – Dusičnan draselný | |
E250 – Dusitan sodný | |
Cibule červená | 3 % |
Chilli | |
Psyllium | 0.5 % |
Semena jitrocele indického | 0.5 % |
Olivový olej extra panenský | |
Olivový olej | 100 % |
Instantní droždí | |
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae | |
Emulgátor | |
E491 – Monostearát sorbitolu | |
Bazalka čerstvá | |
Sůl mořská | |
Řepkový olej | |
Pepř | |
Petržel | |
Tymián | |
Oregano | |
Česnek | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 779 kJ/186 kcal |
Tuky | 4.04 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1.48 g |
Sacharidy | 29.5 g |
z toho cukry | 1.67 g |
Bílkoviny | 5.49 g |
Sůl | 0.82 g |
Vláknina | 4.3 g |
Alergeny
Mléko |
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Pizza Margherita Pumpkin
350g
Oranžovým základem vegetariánské pizzy Margherita Pumpkin je dýně Hokkaido a
bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky.
Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět mozzarella.
Obsahuje alergeny: MLÉKO
Korpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 38 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma);
Pitná voda; Dýně Hokaido 22%;
Mozzarella 29% (pasterizované kravské mléko, sůl,syřidlo, mléčné startovací kultury);
Drcená rajčata 13% (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti:kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej, bazalka, sůl); Psyllium 0,5% (semenajitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí(kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská; Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek,paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom,hřebíček, nové koření a muškátový ořech).
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Vegan Pumpkin
Margherita
350g
Oranžovým základem veganské pizzy Vegan Pumpkin Margherita je dýně Hokkaido a
bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky.
Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět alternativa veganského sýru.
Obsahuje alergeny: Bez alergenů
Složení
Korpus předpečený v průběhové peci (
Pitná voda; Dýně Hokaido 24%;
Alternativa sýru s příchutí čedaru 25% (Pitná voda,Modifikovaný škrob, Kokosový tuk, Jedlá sůl, Aroma, Barvivo-Karoteny);
Drcená rajčata 14 % (rajčata,rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej,bazalka, sůl);
Psyllium 0,5% (semena jitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí (kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská;
Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek, paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, nové koření a muškátový ořech).
- Předehřejte troubu na 200–220 °C.
- Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
- Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.