Produkty

Na čem si zakládáme

Pizza Natura překvapuje kombinacemi chutí už v samotném základu a to díky tomu, že těsto připravujeme z netradičních surovin – ať už je to základ z cukety a špenátu, dýně Hokkaido nebo z červené řepy. Ve všech našich pizzách se snoubí přírodní vyváženost s exotickou rafinovaností. Základem všech našich výrobků je těsto hnětené z bezlepkové mouky a zejména zeleniny. Vše ostatní už je dílem takřka magické kombinace surovin, které našim jednotlivým pizzám propůjčují unikátní vzhled i chuť. Vždy dbáme na prověřený původ všech surovin a jejich čerstvost. Nepoužíváme žádné umělé ani průmyslově vyráběné přísady nebo barviva a všechny pizzy Natura mají snížený obsah tuku, soli, sacharidů a jsou bohaté na vlákninu.

Nejčastěji používanými surovinami při výrobě pizz Natura jsou nejrůznější druhy zeleniny. Ta tvoří nejméně polovinu jejich hmotnosti, a Spicy Pumpkin jí v sobě obsahuje dokonce celých 66 %!

V recepturách jsme si vyhráli s kombinacemi surovin. Snažili jsme se zachovat přirozenost pizzy a skloubit ji s nápaditostí. Pizza u nás zůstává stále pizzou avšak s netypickými exotickými barvami, které jednotlivým pizzám propůjčuje zelenina.

Pizza Super Green

300g

V zeleném základu veganské pizzy Super Green se snoubí špenát a cuketa spolu se zdraví prospěšnou sinicí spirulinou a řasou chlorellou. Ty už v základu pizzy dodávají spoustu zdravých a tělu prospěšných látek, minerálů a vitamínů. Chuť podtrhuje výtečné pesto ze zelených oliv. Pizza je dozdobena šťavnatou cuketou, zralými rajčaty, svěžím špenátem, zelenými olivami a veganskou mozzarellou
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 37 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415Xanthan
Cuketa 12 %
Špenát listový mražený 12 %
Olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu 8 %
Pitná voda
Olivy
Jedlá sůl
Regulátor kyselosti
E330Kyselina citronová
Pitná voda
Cuketa 6 %
Rajčata keříková 6 %
Mozzarella VeganLife 6 %
Pitná voda
Kokosový olej
Modifikovaný škrob
Jedlá sůl
Aroma
Barvivo
E160a(ii)Beta-karoten
Konzervant
E200Kyselina sorbová
Špenát baby 2 %
Psyllium 0.6 %
Semena jitrocele indického
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491Monostearát sorbitolu
Olivový olej extra panenský
Zelené olivy
Olivový olej
Česnek
Chilli
Bazalka čerstvá
Sladkovodní řasa
Spirulina platensis
Chlorella vulgaris
Sůl mořská
Petržel
Bazalka
Česnek
Cibule
Citronová kůra
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 943 kJ/225 kcal
Tuky 5.92 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2.04 g
Sacharidy 38.5 g
z toho cukry 0.26 g
Bílkoviny 2.83 g
Sůl 0.65 g
Vláknina 2.6 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Pizza Spicy Pumpkin

300g

Pro milovníky salámové pizzy jsme připravili pizzu Spicy Pumpkin jejíž oranžový základ je dílem dýně Hokkaido. Bez obav si ji můžeme dopřávat díky salámu Bella festa s nízkým obsahem tuku a naším vlastním sugem bez přidané soli a cukru zato ze spoustou bylinek a zralých rajčat. Samozřejmě jako na každé salámové pizze nesmí ani zde chybět mozzarella doplněná proužky barevné papriky a červené cibulky. Obsahuje alergeny: MLÉKO
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 32 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415 – Xanthan
Dýně Hokaido 28 %
Sušená rajčata San Marzano 9 %
Slunečnicový olej
Sušená rajčata
Mořská sůl
Bazalka
Rozmarýn
Pitná voda
Mozzarella 6 %
Pasterované kravské mléko
Sůl
Syřidlo
Mléčné fermenty
Pečená červená paprika 4 %
Červená paprika
Olivový olej
Rajčata keříková 4 %
Salám BellaFesta 4 %
Vepřové maso
Jodizovaná sůl
Dextróza
Dochucovadla
Antioxidant
E301 – Askorban sodný
Konzervanty
E252 – Dusičnan draselný
E250 – Dusitan sodný
Cibule červená 3 %
Chilli
Psyllium 0.5 %
Semena jitrocele indického 0.5 %
Olivový olej extra panenský
Olivový olej 100 %
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491 – Monostearát sorbitolu
Bazalka čerstvá
Sůl mořská
Řepkový olej
Pepř
Petržel
Tymián
Oregano
Česnek
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 779 kJ/186 kcal
Tuky 4.04 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.48 g
Sacharidy 29.5 g
z toho cukry 1.67 g
Bílkoviny 5.49 g
Sůl 0.82 g
Vláknina 4.3 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Pizza Goat Beet

300g

Fialový základ vegetariánské pizzy Goat Beet tvoří především červená řepa, která propůjčuje pizze svou specifickou chuť a barvu. Čerstvé žampiony, kozí sýr, jarní a červenou cibulku zjemňuje delikatesní kozí creme. Pár kapek medového balsamika pak umocňuje senzační chuť této pizzy. Obsahuje alergeny: MLÉKO
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 36 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415 – Xanthan
Červená řepa 33 %
Pitná voda
Termizovaný kozí sýr 5 %
Kozí mléko
Jedlá sůl
Žampiony krájené ve slaném nálevu 5 %
Žampiony
Pitná voda
Jedlá sůl
Regulátor kyselosti
E330 – Kyselina citronová
Antioxidant
E300 – Kyselina L-askorbová
Kozí sýr 3 %
Kozí mléko
Syřidlo
Sůl
Mléčné kultury
Cibule červená 3 %
Jarní cibulka
Včelí med
Olivový olej extra panenský 100 %
Psyllium 0.5 %
Semena jitrocele indického
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491 – Monostearát sorbitolu
Sůl mořská
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 968 kJ/231 kcal
Tuky 2.46 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.16 g
Sacharidy 45.8 g
z toho cukry 2.9 g
Bílkoviny 4.73 g
Sůl 0.4 g
Vláknina 2.4 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Margherita Pumpkin

300g

Oranžovým základem vegetariánské pizzy Margherita Pumpkin je dýně Hokkaido a bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky. Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět mozzarella. Obsahuje alergeny: MLÉKO
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.

Korpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 38 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma);
Pitná voda; Dýně Hokaido 22%;
Mozzarella 29% (pasterizované kravské mléko, sůl,
syřidlo, mléčné startovací kultury);
Drcená rajčata 13% (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti:
kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej, bazalka, sůl); Psyllium 0,5% (semena
jitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí
(kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská; Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek,
paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom,
hřebíček, nové koření a muškátový ořech).

  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Vegan Pumpkin Margherita

300g

Oranžovým základem veganské pizzy Vegan Pumpkin Margherita je dýně Hokkaido a bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky. Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět alternativa veganského sýru. Obsahuje alergeny: Bez Alergenů
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dnů.

Korpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 35 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma); 
Pitná voda; Dýně Hokaido 24%; 
Alternativa sýru s příchutí čedaru 25% (Pitná voda,Modifikovaný škrob, Kokosový tuk, Jedlá sůl, Aroma, Barvivo-Karoteny);
Drcená rajčata 14 % (rajčata,rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej,bazalka, sůl); 
Psyllium 0,5% (semena jitrocele indického/Plantago psyllium); 
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí (kvasinky Saccharomyces cerevisiae); 
Sůl mořská;
Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek, paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, nové koření a muškátový ořech).

  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.  

Pizza Super Green

300g

V zeleném základu veganské pizzy Super Green se snoubí špenát a cuketa spolu se zdraví prospěšnou sinicí spirulinou a řasou chlorellou. Ty už v základu pizzy dodávají spoustu zdravých a tělu prospěšných látek, minerálů a vitamínů. Chuť podtrhuje výtečné pesto ze zelených oliv. Pizza je dozdobena šťavnatou cuketou, zralými rajčaty, svěžím špenátem, zelenými olivami a veganskou mozzarellou.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní. Garantovaná min. trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 37 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415Xanthan
Cuketa 12 %
Špenát listový mražený 12 %
Olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu 8 %
Pitná voda
Olivy
Jedlá sůl
Regulátor kyselosti
E330Kyselina citronová
Pitná voda
Cuketa 6 %
Rajčata keříková 6 %
Mozzarella VeganLife 6 %
Pitná voda
Kokosový olej
Modifikovaný škrob
Jedlá sůl
Aroma
Barvivo
E160a(ii)Beta-karoten
Konzervant
E200Kyselina sorbová
Špenát baby 2 %
Psyllium 0.6 %
Semena jitrocele indického
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491Monostearát sorbitolu
Olivový olej extra panenský
Zelené olivy
Olivový olej
Česnek
Chilli
Bazalka čerstvá
Sladkovodní řasa
Spirulina platensis
Chlorella vulgaris
Sůl mořská
Petržel
Bazalka
Česnek
Cibule
Citronová kůra
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 943 kJ/225 kcal
Tuky 5.92 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2.04 g
Sacharidy 38.5 g
z toho cukry 0.26 g
Bílkoviny 2.83 g
Sůl 0.65 g
Vláknina 2.6 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Pizza Goat Beet

300g

Fialový základ vegetariánské pizzy Goat Beet tvoří především červená řepa, která propůjčuje pizze svou specifickou chuť a barvu. Čerstvé žampiony, kozí sýr, jarní a červenou cibulku zjemňuje delikatesní kozí creme. Pár kapek medového balsamika pak umocňuje senzační chuť této pizzy.

obsahuje alergeny: Mléko

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní. Garantovaná min. trvanlivost produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 36 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415 – Xanthan
Červená řepa 33 %
Pitná voda
Termizovaný kozí sýr 5 %
Kozí mléko
Jedlá sůl
Žampiony krájené ve slaném nálevu 5 %
Žampiony
Pitná voda
Jedlá sůl
Regulátor kyselosti
E330 – Kyselina citronová
Antioxidant
E300 – Kyselina L-askorbová
Kozí sýr 3 %
Kozí mléko
Syřidlo
Sůl
Mléčné kultury
Cibule červená 3 %
Jarní cibulka
Včelí med
Olivový olej extra panenský 100 %
Psyllium 0.5 %
Semena jitrocele indického
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491 – Monostearát sorbitolu
Sůl mořská
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 968 kJ/231 kcal
Tuky 2.46 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.16 g
Sacharidy 45.8 g
z toho cukry 2.9 g
Bílkoviny 4.73 g
Sůl 0.4 g
Vláknina 2.4 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Pizza Spicy Pumpkin

300g

Pro milovníky salámové pizzy jsme připravili pizzu Spicy Pumpkin jejíž oranžový základ je dílem dýně Hokkaido. Bez obav si ji můžeme dopřávat díky salámu Bella festa s nízkým obsahem tuku
a naším vlastním sugem bez přidané soli a cukru zato ze spoustou bylinek a zralých rajčat. Samozřejmě jako na každé salámové pizze nesmí ani zde chybět mozzarella doplněná proužky barevné papriky a červené cibulky.

Obsahuje alergeny: MLÉKO

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 10 dní. Garantovaná min. trvanlivost produktu od doručení nákupu: 3 dny.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci
Bezlepková mouka 32 %
Rýže
Tapioca
Brambory
E415 – Xanthan
Dýně Hokaido 28 %
Sušená rajčata San Marzano 9 %
Slunečnicový olej
Sušená rajčata
Mořská sůl
Bazalka
Rozmarýn
Pitná voda
Mozzarella 6 %
Pasterované kravské mléko
Sůl
Syřidlo
Mléčné fermenty
Pečená červená paprika 4 %
Červená paprika
Olivový olej
Rajčata keříková 4 %
Salám BellaFesta 4 %
Vepřové maso
Jodizovaná sůl
Dextróza
Dochucovadla
Antioxidant
E301 – Askorban sodný
Konzervanty
E252 – Dusičnan draselný
E250 – Dusitan sodný
Cibule červená 3 %
Chilli
Psyllium 0.5 %
Semena jitrocele indického 0.5 %
Olivový olej extra panenský
Olivový olej 100 %
Instantní droždí
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Emulgátor
E491 – Monostearát sorbitolu
Bazalka čerstvá
Sůl mořská
Řepkový olej
Pepř
Petržel
Tymián
Oregano
Česnek
Zobrazit vše

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 779 kJ/186 kcal
Tuky 4.04 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.48 g
Sacharidy 29.5 g
z toho cukry 1.67 g
Bílkoviny 5.49 g
Sůl 0.82 g
Vláknina 4.3 g

Alergeny

Mléko
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.
  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Pizza Margherita Pumpkin

350g

Oranžovým základem vegetariánské pizzy Margherita Pumpkin je dýně Hokkaido a
bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky.
Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět mozzarella.

Obsahuje alergeny: MLÉKO

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní. Garantovaná min. trvanlivost produktu od doručení nákupu: 5 dnů.

Korpus předpečený v průběhové peci (bezlepková mouka 38 %, rýže, tapioca, brambory,xantanová guma);
Pitná voda; Dýně Hokaido 22%;
Mozzarella 29% (pasterizované kravské mléko, sůl,
syřidlo, mléčné startovací kultury);
Drcená rajčata 13% (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti:
kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej, bazalka, sůl); Psyllium 0,5% (semena
jitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí
(kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská; Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek,
paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom,
hřebíček, nové koření a muškátový ořech).

  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.

Vegan Pumpkin

Margherita

350g

Oranžovým základem veganské pizzy Vegan Pumpkin Margherita je dýně Hokkaido a
bezlepková mouka. Pizza je obohacena naším vlastním sugem a pestem z bazalky.
Samozřejmě jako na každé pizze Margheritě, ani zde nesmí chybět alternativa veganského sýru.

Obsahuje alergeny: Bez alergenů

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní. Garantovaná min. trvanlivost produktu od doručení nákupu: 5 dnů.

Složení

Korpus předpečený v průběhové peci (
Pitná voda; Dýně Hokaido 24%; 
Alternativa sýru s příchutí čedaru 25% (Pitná voda,Modifikovaný škrob, Kokosový tuk, Jedlá sůl, Aroma, Barvivo-Karoteny);
Drcená rajčata 14 % (rajčata,rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová, jedlá sůl);
Bazalkové pesto (olivový olej,bazalka, sůl);
Psyllium 0,5% (semena jitrocele indického/Plantago psyllium);
Olivový olej extra panenský (100% olivový olej);
Instantní droždí (kvasinky Saccharomyces cerevisiae);
Sůl mořská;
Koření Sugo (rajčata, cibule, bazalka, česnek, paprika, tymián, oregano, pepř, petržel, řepkový olej, chilli, sůl);
Koření (skořice, zázvor, kardamom, hřebíček, nové koření a muškátový ořech).

 

  1. Předehřejte troubu na 200–220 °C.
  2. Vyjměte pizzu z obalu a umístěte do trouby.
  3. Pečte 7–9 min do roztečení sýru nebo ztmavnutí korpusu. Doba pečení se může lišit v závislosti na konkrétním spotřebiči.
Skladujte v chladničce při teplotě 2–4 °C. V případě zmrazení, skladujte při teplotě -18 °C po dobu max. 2 měsíců.